maandag 1 december 2014

Reglement dienstenveiling basisschool de Fonkeling

REGLEMENT dienstenveiling basisschool de Fonkeling, locatie Tweede Stroming

1.     De dienstenveiling zal plaatsvinden op woensdag 17 schoolplein Tweede Stroming
2.     De veiling start 18.40 uur  
3.     De aangeboden diensten zijn opgenomen in het veilingboekje en terug te vinden op het blog.
4.     Alle goederen en diensten zijn gratis aangeboden en de opbrengst van de veiling komt geheel ten goede de school (locatie Tweede Stroming)
5.     De organisatie heeft de omschrijvingen naar beste weten verwerkt. De organisatie kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden bij onjuistheden.
6.     Bij het uitbrengen van een bod geeft de veilingbezoeker aan dat hij kennis heeft genomen van de veilingvoorwaarden.
7.     Onze veilingmeesters Laura en Anja noemen de dienst, het nummer en de omschrijving met daarbij eventueel een toelichting en eventueel een startbod. Tevens noemt de veilingmeester het bedrag waarmee wordt opgeboden.
8.     De koop komt tot stand als de veilingmeester de betreffende bieder aanwijst en ‘verkocht’ roept.
9.     Iedere koper ontvangt een bewijs van aankoop, waarin is opgenomen dienst, de naam van de koper en de overeengekomen prijs.
10.  De gekochte goederen en diensten dienen ter plekke te worden afgerekend. Dit is alleen mogelijk via contante betaling.
11.  De uitvoering / levering van een dienst of goederen zal plaatsvinden op initiatief van de koper. Alle diensten worden in overleg tussen aanbieder en koper in principe voor het einde van het schooljaar 2014 – 2015 (mei 2015) verricht. Bij het niet afnemen van de dienst voor mei 2015 vervalt het feitelijke recht nakoming te vorderen, tenzij kopers en aanbieder anders overeenkomen.
12.  Mochten er situaties ontstaan waarin dit reglement niet voorziet dan wordt er beslist door de veilingmeesters of veilingcommissie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten